ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ - WEDDING BUDGET

Τέλεια οργάνωση σημαίνει να κάνετε όλα αυτά που πρέπει σε χρόνο που δεν είναι ποτέ αρκετός.
Με τις απαραίτητες οδηγίες μας και τη κατάλληλη μεθοδικότητά σας, 
καταρτίστε με ακρίβεια τη λίστα προϋπολογισμού εξόδων του γάμου σας. 


Μόλις ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το γάμο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε το ποσό που είστε σε θέση να ξοδέψετε. Ένα υπολογιστικό φύλλο με τον προϋπολογισμό του γάμου είναι μια καλή ιδέα για να ελέγξετε αποτελεσματικά τα έξοδά σας. Παρακάτω θα βρείτε τον τρόπο για να φτιάξετε ένα υπολογιστικό φύλλο που μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες.
Καλό είναι να έχετε ένα ενιαίο υπολογιστικό φύλλο για όλες τις δαπάνες σας, χωρίς να το χωρίσετε σε διαφορετικά φύλλα - καθένα για μια κατηγορία - ούτως ώστε να είστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε τη πορεία των δαπανών σας, σε σχέση με τον αρχικό σας προϋπολογισμό.



Αυτό που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, είναι να ορίσετε πόσο επί τοις εκατό (%) από τη συνολική σας δαπάνη, επιθυμείτε να ξοδέψετε για κάθε προϊόν ή υπηρεσία ξεχωριστά. Στη πρώτη στήλη,καταγράψτε το είδος της δαπάνης που επιθυμείτε να προϋπολογίσετε. Στη δεύτερη στήλη το ποσοστό από το συνολικό σας budget που επιθυμείτε να να δαπανήσετε γι αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία. Στη τρίτη στήλη το εκτιμώμενο ή επιθυμητό κόστος. Στη τέταρτη στήλη το πραγματικό κόστος του προϊόντος ή της υπηρεσίας που τελικά έχετε επιλέξει. Στη πέμπτη στήλη, κταγράψτε το σύνολο της δαπάνης σας για το προϊόν ή την υπηρεσία και τέλος τη διαφορά που προκύπτει από το αρχικό υπολογισμένο κόστος σε σχέση με το τελικό. Έτσι μπορείτε είτε να μετακυλύετε κόστη, είτε να  τα προσαρμόζετε ανάλογα με τις δυνατότητές σας και τις επιθυμίες σας.

Είμαστε βέβαιοι πως αν ακολούθησετε τις παραπάνω συμβουλές θα έχετε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τις προετοιμασίες ενός πετυχημένου γάμου.

Atelier & wedding concept store
Konstantinos Tsigaros
Μητροπόλεως 37 Θεσσαλονίκη
+30 2310 286763
www.konstantinostsigaros.gr  




1 σχόλιο: